miércoles, 10 de noviembre de 2010

FREEDOM FOR SAHARA!!!

Desde el meu blog, vull expressar la més enèrgica condemna als fets succeïts a El Aaiún al mateix temps manifesta la seva profunda indignació per aquesta onada de violència provocada per la intervenció brutal de les forces d'ocupació sobre la població civil sahrauí.

El Marroc vulnera sistemàticament els DDHH dels sahrauís, que son assetjats i sotmesos a la repressió més ferotge per part de les forces militars marroquines.

Fem una crida a la ciutadania catalana i espanyola perquè faci pressió sobre els nostre Govern per tal que s'impliqui activament en la cerca d'una solució que garanteixi el dret legítim del Poble Sahrauí a l'Autodeterminació.

Instem a la Comunitat Internacional per tal que intervingui i posi tots els mitjans al seu abast per a garantir la seguretat i la integritat de la població sahrauí i per evitar el GENOCIDI que el Majzem porta a terme.

Exigim al Ministeri d'Afers Exteriors espanyol que garanteixi i posi els mitjans per a salvaguardar la seguretat dels activistes espanyols Isabel Terraza y Antonio Velázquez que en aquests moments corren un greu perill a mercè de les forces d'ocupació marroquines que actuen en la més absoluta impunitat.

JA N'HI HA PROU!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario